Az alapszolgáltatások árai

Kis- és középvállalkozók bemutatkozó oldala, egyedi design és dinamikus megjelenés. A legfontosabb szempontok szerint tervezzük meg a legújabb PHP, SQL, HTML5, CSS3 és JavaScript nyelvek segítségével az Ön megjelenését az INTERNETEN. Keresőoptimalizálás, hogy a keresők találati listájában minél előbbre szerepeljen az Ön weblapja. Űrlapkezelés és az adatok rögzítése adatbázisban. CMS rendszerek telepítése. Felhasználói azonosítás, lekérdezések és szűrések.

Weblap csomagok

Weblap mintából

A kiválasztott mintát az Öntől kapott adatokkal frissítjük és igény szerint egyszerű változtatásokkal testre szabjuk. Slider, képek, képgaléria, e-mail. Választható: ajánlatkérő űrlap, térkép, keresőoptimalizálás, Google Analytics látogatottságelemző.
Ajándék aldomain (Pl.: kalapkft.1ceg.hu)
név és fél évig ingyen webhosting!

Bruttó 4.000 Ft havidíjért (évi 48.000 Ft)

Egyedi statikus

Maximum 4 statikus oldalból álló, egyedi tervezésű website. Viszonylag állandó tartalommal rendelkeznek. Egyedi design, slider, képek, képgaléria, e-mail. Választható: ajánlatkérő űrlap, fájlok letöltése, térkép, keresőoptimalizálás, Google Analytics látogatottságelemző.
Ajándék aldomain (Pl.: kalapkft.1ceg.hu)
név ésfél évig ingyen webhosting!

Bruttó 58.000 Ft-tól

Egyedi dinamikus

Maximum 5 oldalból álló, egyedi tervezésű dinamikus website. Változó tartalommal rendelkeznek, melyeket PHP, SQL és JavaScript nyelvekkel programozunk. Egyedi design, slider, képek, képgaléria, e-mail. Választható: ajánlatkérő űrlap, fájlok letöltése, térkép, keresőoptimalizálás, jelszóval védett oldalak, regisztráció, adatkezelés vagy hírek vagy vendégkönyv.
Google Analytics látogatottságelemző.

Bruttó 72.000 Ft-tól

Egyedi CMS(tartalomkezelő) rendszer

CMS rendszer telepítése és a cégre optimalizálása. Tartalomkezelő működésének betanítása. Esztétikus egyedi grafikus megjelenés, könnyen kezelhető szerkezet, moduláris felépítés,  közösségi funkciók.

Bruttó 78.000 Ft-tól

Tárhelyek

1CEG tárhely ingyen

A "Weblap mintából" és az "Egyedi statikus" weblap csomagokhoz fél évig ingyen 200MB tárhelyet is biztosítunk, melyhez ajándék aldomain (Pl.: kalapkft.1ceg.hu) is jár.

INGYEN

WEB tárhelyek

A tárhely szolgáltatáshoz ingyen domain regisztráció is tartozik. Minden igényt lefedő, rugalmas és teljes körű tárhely szolgáltatás (korlátlan aldomain, FTP, PHP, MySQL, phpMyAdmin). Magyar nyelvű adminisztrációs és levelező felület. A tárolt adatokról (web, mail, sql) napi és heti biztonsági mentés.

Tárhelyek

Bruttó éves díj

1 GB tárhely 10.000 Ft
2 GB tárhely 12.000 Ft
5 GB tárhely 15.000 Ft
Céges arculattervezés

Logó, névjegykártya, boríték, levélpapír, e-mail sablon tervezés.

Bruttó 24.000 Ft-tól

Egyedi programozás

 • Egyedi design kialakítása (logo, fejléc, menügomb, háttér)
 • Slider (képek beúsztatása)
 • Képek feldolgozása, készítése
 • Ajánlatkérő, regisztrációs űrlap
 • Google térkép, látogatottság mérő
 • Jelszóval védett oldalak, regisztráció, adatkezelés, hírek, vendégkönyv, stb.
 • Keresőoptimalizálás, regisztrálás a legismertebb keresőkbe
 • CMS rendszer telepítése és a cégre optimalizálása.
Mit kell Önnek tennie?
 • Válasszon a mintából vagy a weblap csomagokból és gondolja át, hogy az egyes oldalakon milyen tartalmat szeretne megjeleníteni. Ha saját mintája vagy elképzelése van, akkor csatolja vagy írja le. Gyűjtse össze az anyagokat és küldje el e-mailben mellékelve címünkre. Ne felejtse el leírni, hogy az átküldött anyagok közül mit, melyik oldalra tegyünk. Az itt lévő weblapterv is segítségére lehet. Letölt >>>
 • A "Főoldal" elkészülte után értesítjük a megtekintés átmeneti internetes címéről és ha Ön elégedett a munkával, akkor a visszajelzése után megkötjük a szerződést és kiállítjuk a számlát.
 • Ön átutalja a feladatok függvényében kialkudott összeget.
 • Az átutalás megérkezése után alakítjuk ki a teljes website-ot és ha szükséges biztosítjuk az ingyenes tárhelyet.
 • A végleges weboldalakat egyeztetések után alakítjuk ki az Ön kívánsága alapján. Árajánlat